Ekipa radija...

 • img3

  Mentor SaleVlasnik radija i DJ ,poznat pod nickom DJ Sale.

 • img4

  Biljana - BiljaVlasnica radija i DJ ,poznata pod nickom LUDICA.

 • img11

  NelleAdmin radija ,vlasnik Master Dizajn-a.

 • img11

  Sonja - BlondyAdmin radija ,dizajnerica u Master Dizajnu.

O Nama

img12

PRIDRUŽITE NAM SE, BUDITE COOL i ZALJUBLJENI NA JEDINSTVENOM SIS RADIJU!

Mi smo sugestivan, fleksibilan, opušten ali i senzibilan medij koji svoje slušaoce širom sveta informiše, spaja, razgaljuje i zabavlja. Zaštitni znak Sis radija je "boja" njegovog zvuka, dalekosežnost njegovog signala, glasovi njegovih voditelja, muzicki kolorit i prijateljska ruka ispružena ka svakom slušaocu. Jer, gospodin slušalac zaslužuje najbolje. Budući da smo mladi, vedri za druženje, uvek raspoloženi, rešeni smo da svakodnevno uz nas okupljamo dobre ljude dobre volje zbog dobrih razloga na dobrom mestu

Stalni motivi našeg programa su uzbuđenje i zabava , i upravo tako vidimo svoju misiju. Ne plašimo se izazova. Nismo najveći i najjači, ali ponekad je to prednost. Prilagodljivi smo, obraćamo više pažnje na želje slušalaca, reagujemo brže i menjamo se lakše. Poštujemo tradiciju, ali ne želimo da robujemo starim navikama.A sada vam, zbog boljeg upoznavanja, savetujemo da konkretno čujete ko smo, kakvi smo, šta emitujemo i šta možemo da vam ponudimo. Dovoljno je da kliknete na plejera na vrhu strane za slušanje našeg programa preko interneta, i već ste na dobrom putu da steknete nove prijatelje.

Sve što radimo, radimo na naš, poseban, način. Pozivamo nama slične da nam se priključe. Stalno ćemo pomerati granice.Bez zaustavljanja i oklevanja na putu ka snovima Širićemo vidike. Razvijaćemo se zajedno sa svojim slušaocima. Od njih ćemo učiti kako da budemo još bolji, još zabavniji. Sledićemo svoju smelu viziju.